Interim VD / Företagsledning

Framgångsrika interimschefer i företagsledning hittar du här

Vi vill bli bäst på interim management och har valt bort alla andra typer av rekryteringsuppdrag. Ett beslut som attraherar de som aktivt valt att arbeta som interimschefer på högsta nivå. Att vara specialist är nämligen attraktivt. Både bland kandidater och kunder.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
VD (>250 anställda)
VD (50-250 anställda)
COO
Affärsområdeschef
Förvaltningschef
Enhetschef

Vana vid förändringsarbete

Du som söker en interim vd eller chef i företagsledning hittar de mest erfarna och framgångsrika ledarna hos oss. Skälet är enkelt. Vårt mål är att bli bäst. Därför har vi medvetet valt att specialisera oss på interim management och vår unika sakkunskap attraherar inte bara de absolut vassaste kandidaterna utan fungerar också som ett dragplåster för de riktigt utmanande förfrågningarna.

Att hastigt stå utan vd kan snabbt bli direkt affärskritiskt, detsamma gäller en felrekrytering. Kanske finns det inte tid för en knepig och utdragen rekryteringsprocess. Oavsett kan du få tillgång till en ytterst kompetent interim vd via Brightmills nätverk. Merparten av våra kandidater har erfarenhet av framgångsrikt ledarskap och då inte minst att guida organisationer genom olika former av förändringsarbete.

Inga uppdrag är omöjliga

Med vår uttalade förmåga att analysera våra uppdragsgivares behov och matcha dessa mot de mest lämpade kandidaterna har lett till att 96 procent av våra kunder är dokumenterat nöjda. Vi är helt enkelt bra på att hitta kandidater till nischade chefsroller på olika nivåer, men framförallt att vaska fram en interim vd som överträffar både dina förväntningar och önskemål. Hittills har vi i de allra flesta fall lyckats hitta en lösning även för de smalaste och till synes nästintill omöjliga uppdragen. Självklart kompletterar vi med search i de fall det behövs för att kunna presentera rätt kandidat till rätt funktion.

Den som aktivt valt att arbeta som interim vd är allmänhet mycket kvalificerad och uppskattar därför vår relevanta och effektiva bedömningsprocess där vi hittar betydligt mer än ett gediget cv. En stark inre drivkraft är ett absolut måste för en interimschef, inte minst på vd-nivå.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.

Vad tänker en VD om interim?

Möt Jonas Palm, Nordisk VD på Statoil Lubricants, som berättar om sin erfarenhet av att hyra in interimschefer.