Interim produktionschef / Produktion & Supply Chain

Söker du en vass interimschef inom produktion? Då har du kommit rätt

Branschens mest kompetenta interimschefer inom produktion & supply chain hittar du hos oss. Skälet är enkelt. Vi vill bli bäst på interim management. Redan nu är vi specialister och har valt bort alla andra typer av rekryteringsuppdrag.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
Fabrikschef
Produktionschef
Supply Chain Manager
Logistikchef
Inköpschef
Kvalitetschef

Med erfarenhet från alla branscher

Vi är specialister på interim management och vi vill bli bäst. Allt fler interimschefer söker sig därför till oss och idag kan vi utan att darra på manschetten, säga att vi har marknadens mest meriterade kandidater. Tack vare vår unika sakkunskap lyckas vi inte bara attraherar de vassaste interimscheferna utan också de riktigt utmanande uppdragen.

Via vårt nätverk får du tillgång till kandidater med erfarenhet från i stort sett alla branscher. Söker du en interim produktionschef för verkstadsindustri, processindustri eller en reglerad industri som livsmedel, läkemedel eller medicinteknik? Inget problem vi har kandidaten för dig och kan oftast presentera en lösning inom två veckor, oavsett dina behov. Självklart kompletterar vi med search i de fall det behövs.

En interimschef inom produktion & supply chain måste ha en väl dokumenterad erfarenhet från motsvarande roll och gärna vara något överkvalificerad för att snabbt och helst från första dagen leverera resultat.

Ingen inskolningsperiod

Den som aktivt valt att arbeta som interimschef är väl medveten om att det inte existerar några inskolningsperioder och har i allmänhet en framgångsrik karriär i bagaget kombinerat med en stark inre drivkraft. Vår relevanta och effektiva bedömningsprocess är uppskattad av de bästa kandidaterna och vi kan med hjälp av den hitta betydligt mer än ett gediget cv. Erfarenhet av LEAN, Kaizen och 5S är vanliga krav när vi söker en interim produktionschef. Liksom förmågan att leda, motivera och ge medarbetare de befogenheter och det förtroende som krävs för att effektivt jobba mot samma mål.

Tack vare vår förmåga att analysera våra uppdragsgivares behov och matcha dessa mot de mest lämpade kandidaterna är 96 procent av våra kunder är dokumenterat nöjda. Och vi har hittills lyckats lösa även de smalaste och till synes nästintill omöjliga uppdragen. Vi är helt enkelt bra på att hitta kandidater till nischade chefsroller på olika nivåer, men framförallt att vaska fram en interim produktionschef som överträffar både dina förväntningar och önskemål.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.