Interim IT-chef / IT & Teknik

Sluta leta, branschens bästa IT- och teknikchefer finns hos oss

Att vara specialist är attraktivt. Därför finns de mest meriterade interimscheferna inom IT och teknik, hos oss. Vi vill nämligen bli bäst på interim management och har valt bort alla andra typer av rekryteringsuppdrag.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
CIO
Teknikchef
IT-chef
IT-servicechef
Utvecklingschef

Vill arbeta som interim

Vi har medvetet valt att specialisera oss på interim management och tack vare vår unika sakkunskap lyckas vi inte bara attrahera de vassaste kandidaterna utan även de riktigt utmanande uppdragen. En perfekt match, inte minst för dig som söker en interim IT-chef eller teknikchef. Att vi dessutom har många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och en god kännedom inom just IT- och teknikområdet gör oss inte mindre attraktiva. Tvärtom.

Via vårt nätverk får du tillgång till branschens mest meriterade kandidater som aktivt valt att arbete som interim. Merparten av dem med framgångsrika karriärer i bagaget och en bakgrund och kompetens som sannolikt överstiger dina önskemål och förväntningar.

Rätt person på rätt plats är ett måste vid tillsättning av chefer. En självklarhet kan tyckas, men betydligt svårare att genomföra i praktiken. Inte minst när det gäller inom IT- och teknikområdet där konkurrensen om de mest meriterade kandidaterna är knivskarp. Utdragna rekryteringsprocesser är mer regel än undantag.

Att har arbetat inom organisationer med tydligt uttalat ledningsansvar i linjefunktion är en självklarhet bland våra kandidater som aspirerar på uppdrag som interim IT-chef.

Inom två veckor

Det kan därför verka paradoxalt att du via Brightmill kan ha en interim IT-chef eller teknikchef på plats på två veckor. Men det är det inte. Oavsett om du söker en CIO med erfarenhet från börsbolag och ledningsgrupp eller en mer operativ chef med specialistkompetens från till exempel utveckling, drift och förvaltning, outsourcing eller service och support. Detsamma gäller om du är på jakt efter en kvalificerad teknikchef inom mekanik, elektronik eller mjukvara.

Vi vet att de bästa kandidaterna uppskattar vår relevanta och effektiva bedömningsprocess där vi vaskar fram betydligt mer än ett gediget cv. God förmåga att leda, motivera och delegera tillsammans med en stark inre drivkraft, är egenskaper som vi ser som essentiella hos en interimschef för att han eller hon på ett effektivt sätt ska uppnå de gemensamma målen.

Men det räcker inte för för du som kund ska bli nöjd, vilket 96 procent av dem som anlitat hos hittills, säger sig vara. Förmågan att matcha välmeriterade kandidater med våra uppdragsgivares väl genomlysta behov, är ett viktigt skäl till att vi hittills, i de allra flesta fall, lyckats erbjuda en lösning även för de allra smalaste och till synes nästintill omöjliga uppdragen.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.

Möt en vass IT-chef

Catrin Andersson, interim IT-chef, berättar kort om sin erfarenhet som interimschef.