Interim HR-chef / Human Resources

De vassaste interimscheferna inom HR hittar du här

Vi vill bli bäst på interim management och har valt bort alla andra typer av rekryteringsuppdrag. Därför hittar du branschens mest meriterade interimschefer inom HR, hos oss.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
HR-direktör
HR-chef
Lönechef
Head of Talent
HR business partner
HR-specialist

Branschens mest kvalificerade

Att vara specialist har sina begränsningar, men erbjuder framförallt en uppsjö av möjligheter. Det vet vi på Brighmill. Genom vår unika sakkunskap inom interim management lyckas vi attrahera såväl de vassaste kandidaterna som de riktigt utmanande uppdragen. En perfekt match med andra ord. Inte bara för oss utan även för dig som söker en välmeriterad interim HR-chef. Att vi dessutom har många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och en god kännedom inom just HR-området gör oss inte mindre attraktiva. Tvärtom.

Via vårt nätverk får du tillgång till branschens mest kvalificerade kandidater. Oavsett om du söker en HR-direktör med erfarenhet från börsbolag och ledningsgrupp eller en mer operativ HR-chef som har spetskompetens inom till exempel arbetsrätt eller Compensations and Benefits. Specialist eller generalist? För oss är det full möjligt att ha en tillsättning klar inom två veckor. Och då är vi väl medvetna om hur viktigt det är att hitta en interim HR-chef med god kunskap om just din bransch.

Att hitta rätt person är den absolut viktigaste frågan när det gäller chefsförsörjning. En förmåga som kan vara affärskritiskt, men som inte alltid är tillgänglig inom den egna organisationen.

Mer än ett cv

Vi vet att de bästa kandidaterna uppskattar vår relevanta och effektiva bedömningsprocess där vi vaskar fram betydligt mer än ett gediget cv. Förståelse för och erfarenhet av affärsdrivet HR-arbete är en självklarhet om du söker en interimschef inom HR. Liksom förmågan att kliva in i en organisation och snabbt skapa engagemang och förtroende bland medarbetare och chefer.

Den som aktivt valt att arbeta som interim HR-chef är i allmänhet mycket kvalificerade med, inte bara en framgångsrik karriär i bagaget utan också en stark inre drivkraft. Detta tillsammans med vår förmåga att analysera våra uppdragsgivares behov och matcha dessa mot de mest lämpade kandidaterna har lett till att 96 procent av våra kunder är dokumenterat nöjda.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.

Möt en vass HR-chef

Gunilla Jernberg, interim HR-chef, berättar kort om sin erfarenhet som interimschef.