Interim försäljningschef / Sälj & Marknad

Din nästa marknads- eller försäljningschef finns hos oss

Vårt mål är att bli bäst på interim management. Därför ägnar vi oss enbart åt detta. Det betyder bland annat att branschens mest eftertraktade interimschefer inom försäljning och marknad finns hos oss.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
Försäljningschef
Marknadschef
Exportchef
Affärsutvecklingschef
Produktchef
Produktutvecklingschef
Kommunikationschef

Vi överträffar din förväntan

Vi ägnar oss enbart åt interim management, inget annat. Som specialister lyckas vi attrahera inte bara de vassaste kandidaterna utan också de riktigt utmanande uppdragen. Detta kombinerat med en förmåga att matcha välmeriterade interimschefer inom försäljning och marknad med våra uppdragsgivares väl genomlysta behov, gör oss inte mindre attraktiva. Tvärtom. 96 procent av våra kunder är dokumenterat nöjda.

Det betyder också att vi i de allra flesta fall, lyckats erbjuda en lösning även för de till synes nästintill omöjliga uppdragen. Via vårt nätverk får du tillgång till branschens mest kvalificerade kandidater. Merparten av dem med framgångsrika karriärer i bagaget och en bakgrund och kompetens som sannolikt överstiger dina önskemål och förväntningar.

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att hitta en interim försäljnings- eller marknadschef med erfarenhet av just din bransch.

Effektiv bedömningsprocess

Inget är viktigare än att hitta rätt person vid en chefstillsättning. Söker du en försäljningschef kan det vara direkt affärskritiskt. Det kan därför verka paradoxalt att du via Brightmill kan ha en interim försäljningschef eller markandschef på plats inom två veckor. Men det är det inte. Oavsett vilken roll som är vakant så finns med stor sannolikhet din exportchef, produktchef eller kommunikationschef hos oss.

De bästa kandidaterna uppskattar vår relevanta och effektiva bedömningsprocess där vi vaskar fram betydligt mer än ett gediget cv. Förmåga att kliva in en organisation och snabbt skapa engagemang och förtroende bland medarbetare och chefer tillsammans med en stark inre drivkraft är en självklarhet om du söker en interim försäljningschef. Detta är egenskaper som vi ser som essentiella för att kunna bygga affärsmässiga relationer internt och extern och på så sätt skapa lönsamhet.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.

Vad tänker en HR-chef om interim?

Möt Anna-Clara Fredriksson, Nordisk HR-chef SAS Institute, som berättar om sina erfarenheter av att hyra in interimschefer och att själv jobba som interimschef.