Interim CFO / Ekonomi

Hitta branschens bästa ekonomichef på två veckor

Branschens vassaste interimschefer inom ekonomi hittar du hos oss. De mest meriterade kandidaterna attraheras av att vi är specialister på interim management. Och för att vi vill bli bäst, helt enkelt.

Kolla om vi kan matcha era behovStäll en förfrågan

Du är i gott sällskap. Några av våra kunder:

Exempel på roller:
CFO
Ekonomichef
Koncernredovisningschef
Redovisningschef
Koncerncontroller
Financial controller
Business controller

Hitta rätt person affärskritiskt

Vårt mål är att bli bäst på interim management. Därför har vi valt bort alla andra typer av rekryteringsuppdrag. Att vara specialist har förvisso sina begränsningar, men möjligheterna är desto fler. Förutom att det lockar de allra mest meriterade kandidaterna fungerar det som ett dragplåster för de riktigt utmanande förfrågningarna. En perfekt match, inte bara för oss utan även för dig som är i behov av en interim CFO. Kanske har rekryteringsprocessen för den tilltänkta tillsvidareanställningen dragit ut på tiden? Eller har vakansen kommit olägligt och plötsligt?

En felrekrytering är både kostsam och påfrestande, att hitta rätt person kan till och med vara affärskritiskt. Inte minst vid chefstillsättningar inom ekonomi. Söker du en interim CFO med erfarenhet från börsbolag och ledningsgrupp? Eller saknar du en ekonomiansvarig med bredd och djup inom redovisning, redo att axla ett chefsansvar på ett mindre bolag? Oavsett kan du räkna med att via vårt nätverk få tillgång till exakt den kandidat du behöver.

Via vårt nätverk får du tillgång till de vassaste interimscheferna inom ekonomi, och i de allra flesta fall med en bakgrund och erfarenhet som överstiger både dina önskemål och förväntningar.

Kandidater med spetskompetens

Vi vet att de bästa kandidaterna uppskattar vår relevanta och effektiva bedömningsprocess där vi vaskar fram betydligt mer än ett gediget cv. Att vi dessutom har många års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och en god kännedom inom just ekonomi gör oss inte mindre attraktiva. Tvärtom.

Självklart kan vi hjälpa till att fylla viktiga funktioner som en koncernredovisningschef, Treasury Manager eller liknande. Hittills har vi på Brightmill kunnat erbjuda en lösning för de allra smalaste och till synes nästintill omöjliga uppdragen.

Den som aktivt valt att arbeta som interim CFO är i allmänhet mycket kvalificerade med, inte bara en framgångsrik karriär i bagaget utan också en stark inre drivkraft. Detta tillsammans med vår förmåga att analysera våra uppdragsgivares behov och matcha dessa mot de mest lämpade kandidaterna har lett till att 96 procent av våra kunder är dokumenterat nöjda.

Ställ en förfrågan

Lämna en informell förfrågan och få svar inom 24 timmar (helgfria vardagar). Alla uppgifter du lämnar till oss behandlas konfidentiellt.

Efter din förfrågan är gjord säkerställer vi en samsyn på uppdraget och profil innan vi påbörjar samarbetet.

Vi letar både inom och utanför vårt konsultnätverk för att hitta de bästa kandidaterna för dig.

Möt en riktigt erfaren interim CFO

Per Killiner, interim CFO, har haft många spännande uppdrag genom åren och berättar här kort om sin erfarenhet.